рус
укр
 

Нові веб-камери і комп'ютерні миші вже у продажу

Асортимент продукції ТМ Sven поповнився новими веб-камерами з мікрофоном IC-350, IC-410 та IC-650, стандартною оптичною мишкою CS-306 та ігровою оптичною комп'ютерною мишою RX-905 Gaming.

Недорогі веб-камери з мікрофоном IC-350, IC-410 і IC-650 забезпечать комфортне спілкування. Камери оснащено зручними кліпсами для їх встановлення на столі, ноутбуку або моніторі. Використовуючи кнопку захоплення, можна легко зробити й зберегти миттєве фото. Інші особливості: сучасний дизайн, зручність у користуванні, фокусна настроювана відстань, захоплення фото одним натисненням кнопки, кульковий шарнір, що дає можливість легко повертати камеру під будь-яким кутом та ін.

Веб-камери IC-350, IC-410 і IC-650 – найпростіший спосіб стати ближче, не відходячи від комп'ютера.


IC-350 Web

IC-410

IC-650

Особливістю моделі комп'ютерної мишки CS-306 є висока чутливість і швидкість роботи практично на будь-якій поверхні, стильний та ергономічний дизайн. Її природна форма дуже зручна для руки.

Компанія SVEN презентує нову ігрову оптичну комп'ютерну мишу RX-905 Gaming. Пристрій зроблено на базі високоточної оптичної технології, має високу чутливість і швидкість роботи. RX-905 Gaming працює практично на будь-яких поверхнях. Миша комфортно лежить в долоні завдяки ергономічній формі та гумовим вставкам. Маніпулятор чудово підходить для ігрових баталій, оскільки оснащений п'ятьма клавішами і колесом прокрутки. Окремо варто згадати про 4 додаткові програмовані кнопки. Для ігор також передбачено додаткове програмне забезпечення (ПЗ). Роздільна здатність 400/800/1600/2400 dpi (максимально до 3200 dpi за допомогою ПЗ), при цьому змінюється колір підсвічування скрола залежно від поточного режиму чутливості.


Sven CS-306


Sven RX-905 Gaming

Усі нові моделі надійшли в оновленій фірмовій упаковці, див. на фото нижче.


...
  всі  
test site