рус
укр
 

Унікальна акустична система для ноутбуків OMNI вже в продажу!

Асортимент акустики ТМ Sven поповнився новинкою – акустичною системою для ноутбуків OMNI (доступні 3 кольори: чорний, жовтий, зелений).

Акустична система OMNI вирізняється оригінальним дизайном. При одному лиш погляді на колонки на думку спадають асоціації з космічним кораблем, супутником чи літаючим диском. Здається, що колонка просто парить над землею. Кожна колонка додатково оснащена світодіодним підсвічуванням основи корпусу та регулятора гучності. Коли OMNI розташована біля ноутбука, то приковує до себе всі 100 % уваги і гарантовано стає прикрасою кожного робочого столу.

Технічна частина системи на рівні дизайну. Завдяки вмонтованому мостовому підсилювачу USS, що працює в парі з унікальною здвоєною системою динаміків, OMNI видає потужне 4-ватне звучання, по-справжньому якісно передаючи низькі частоти. Рекомендуємо використовувати ці USB-колонки для прослуховування рок-музики, джазу і класики! Розташований у верхній частині колонки під захисною сіткою широкосмуговий динамік розгойдує пасивний випромінювач, який спрямований вниз, на поверхню столу. Завдяки використанню у кожній з колонок широкосмугового динаміка і пасивного випромінювача вдалося досягти досі небаченої якості звучання в сегменті USB-акустики. Живлення АС здійснюється через USB-порт ПК, ноутбука або адаптер 5V DC за допомогою кабелю USB. Напередодні новорічних свят OMNI вочевидь стане найкращим подарунком сучасному меломану!


Акустична система OMNI

Акустична система OMNI

Упаковка


...
  всі  
test site