рус
укр
 

Абсолютні новинки вже в Україні!

Асортимент активної акустики торговельної марки SVEN поповнився абсолютними новинками: акустичною системою для ноутбуків BUBBLE (чорного і темно-синього кольору) і портативною акустичною системою 69 (чорного кольору), обладнаними вмонтованими фірмовими підсилювачами потужності U.S.S. (Ultra Sound System), що забезпечують вихідну потужність в 4 рази більшу, ніж звичайні підсилювачі, та аудіовходами для підключення джерел аудіосигналу: ПК, МР3 або CD-плеєра, ноутбука, мобільного телефона тощо. Живлення обох моделей здійснюється через USB-порт ПК, ноутбука або адаптер 5V DC (слід придбати окремо). Модель 69 обладнана вмонтованим в систему акумулятором, що дає змогу експлуатувати аудіосистему без джерела живлення – на природі, в дорозі тощо.

Модель BUBBLE (див. на малюнку нижче) вирізняється оригінальним дизайном (bubble з англ. буквально «бульбашка»), має такі особливості: роз'єм (гніздо) Ø 3,5 мм для підключення навушників, гнучкі стійки, що дозволяють крутити колонки в різні боки, магнітне екранування, в комплекті двостороння клейка стрічка, що дають змогу надійно закріпити колонки на столі.


BUBBLE

Головною особливістю портативної акустичної системи 69 є конструкція, що дає змогу створювати з мультимедійної акустичної системи 2.0 музичний стовпчик шляхом складання системи (див. на малюнку нижче), оскільки в цьому виді колонку набагато простіше транспортувати. Вмонтована літієва акумуляторна перезаряджувана батарея ємністю 700 мА • год дає можливість використовувати систему 69 в дорозі, під час подорожей, на природі, в скейт-парку, ролердромі тощо. Її можна підключити як до стаціонарних (ПК, ноутбука), так і портативних (МР3 або CD-плеєрів, мобільних телефонів) джерел звуку, завдяки наявності в комплекті необхідних перехідників (mini-jack 3,5 мм до mini-jack 2,5 мм, до телефонів Nokia, Samsung і Sony Ericsson).


Акустическая система 69

Лінійка стереофонічних кліп-навушників торговельної марки SVEN істотно поповнилася моделями GD-1100, GD-1300, GD-1400, GD-1500 Glamour, GD-1600 Glamour, які вигідно вирізняються сучасним дизайном, поліпшеною системою передачі звуку і невисокою вартістю.


GD-1100

GD-1300

GD-1400

GD-1500 Glamour

GD-1600 Glamour


...
  всі  
test site