рус
укр
 

BF-111 вже у продажу

Ми вже повідомляли про те, що в поточному році прихильників модельного ряду BF-серії нашої торгової марки – лідера не тільки в асортименті акустики Sven, а й серед всіх АС, представлених на українському ринку (про що свідчать і визнання покупців, і численні нагороди) – очікують нові сюрпризи. Першою ластівкою оновленої BF-серії була модель BF-01, виготовлена в кращих традиціях цієї серії акустики.

І ось нова мультимедійна 2-смугова стереосистема цієї серії: BF-111. Вона виготовлена в трьох кольорах (бук, чорний і темний дуб) з дерева (MDF), обладнана вмонтованим двоканальним без'ємкісним підсилювачем, потужність – 2 × 25 Вт. Система має чисте, насичене низами звучання, хороший рівень гучності, також є можливість підключення до активного сабвуфера. Інші особливості: стереовхід для підключення до різних звукових пристроїв, 6,5-дюймовий вуфер, регулювання рівня загальної гучності, рівня високих і низьких частот, магнітне екранування, вихід фазоінвертора на передній панелі, матеріал корпусу — дерево (MDF).

Оскольки акустична система BF-111 має вмонтований підсилювач потужності, то її можна підключити практично до будь-яких джерел аудіосигналу (CD/DVD/MP3/VHS-програвачів, телевізора, персонального комп'ютера тощо) без використання додаткового підсилювача потужності. Одна колонка — активна (у неї вмонтовано підсилювач потужності системи): на задній її панелі (див. малюнок зліва) розташовані органи управління, інша — пасивною. Пасивна підключається до активної за допомогою акустичного кабелю. Саму ж систему можна підключити до джерел звуку за допомогою стереофонічного сигнального кабелю 2*RCA к mini-jack Ø 3,5 мм з комплекту поставки.

Покупців приємно здивує невисока вартість цієї системи!


Sven BF-111

При розташуванні колонок рекомендуємо скористатися наведеною на малюнку нижче схемою, де показано розташування колонок при підключенні їх до персонального комп'ютера.

Твітери (ВЧ-динаміки) повинні бути на рівні вуха слухача. Відстані від слухача до кожної з колонок повинні бути рівними.


Схема роташування колонок


...
  всі  
test site