рус
укр
 

Лідери продажів. Літо 2009

Ось і закінчилося літо... Час, так би мовити, підбити проміжні підсумки. Аналіз продажів цього року свідчить, що лідерами є портативні акустичні системи KANGOO-2, LOCO та NEO, мультимедійні акустичні системи DUET, BF-21R і MS-311, комплект акустики для домашнього кінотеатру 5.1 MS-421, стереонавушники-вкладиші GD-2600, безпровідний комплект клавіатура + миша Comfort 3535 Wireless Combo, ігрова лазерна миша RX-900 Laser Gaming.

Сумочка з акустичною системою KANGOO-2 має аудіопідсилювач потужності, потужний динамік і вмонтований кабель з mini-jack 3,5 мм. Особливості: можливість підключення до будь-яких джерел звуку з 3,5 мм виходом, двопозиційний регулятор гучності, живлення від 2-х батарейок АА (до 12 годин автономної роботи), 4 кишеньки, кріплення на пояс, ремінець на плече.


Sven KANGOO-2

Портативна акустична система LOCO має вмонтований аудіопідсилювач потужності. До аудіовходу 3,5 мм (роз'єм – mini-USB + 3,5 мм на USB) колонки можна підключити будь-яке джерело звуку, що має 3,5 мм роз'єм. Система «неваляшка» — колонка сама повертається у вертикальне положення. Інші особливості: живлення через порт USB або від вмонтованого акумулятора (час роботи від акумулятора 2,5 години на максимальній гучності), індикація живлення, матеріал корпусу – пластик Soft Touch.


Sven LOCO

Портативна акустична система NEO має вмонтований аудіопідсилювач потужності класу D з високим ККД, 2 неодимові динаміки, аудіовхід (роз'єм – mini-jack 3,5 мм) для підключення до джерел звуку і роз'єм міні-USB для підключення до джерела живлення. Інші особливості: регулятор гучності, живлення через порт USB або від батарейок, індикатор живлення, сумочка і підставка з шнурком в комплекті.


Sven NEO

Мультимедійна акустична система 2.0 DUET має вмонтовані аудіопідсилювач потужності і трансформаторне джерело живлення, широкосмугові динаміки, аудіовхід для підключення до джерел звуку, роз'єм Ø 3,5 мм для підключення навушників. Завдяки компактним розмірам, класичному дизайну і потужному звукові, акустична система сподобається власникам ПК і ноутбуків. Інші особливості: регулятор гучності, компактний трансформатор (на відміну від більшості моделей АС, що підключаються до мережі, в Sven DUET відсутній громіздкий адаптер).


Sven DUET

Відмітною особливістю мультимедійної двосмугової стереосистеми BF-21R є підвищена чутливість шовкових ВЧ-динаміків, Hi-Fi роз'єми, зручне управління за допомогою пульта ДУ. Наявність трьох стереовходов і виходу для підключення сабвуфера роблять цю систему багатофункціональною.


Sven BF-21R

Особливістю мультимедійної стереосистеми в форматі 2.1 MS-311 (що складається із сабвуфера з поліпшеними характеристиками і 2 колонок) є якісне, насичене низами звучання, зручне управління гучністю і тембрами на панелі управління (з підсвічуванням) сабвуфера, щілинні фазоінвертори, можливість настінного кріплення сателітів. Модифікація MS-311 Glamour Edition вирізняється яскравим малюнком на передній панелі (див. на фото нижче).


Sven MS-311

Відмітними властивостями комплекту акустики для домашнього кінотеатру 5.1 MS-421 є сабвуфер (з поліпшеними характеристиками) з вмонтованим підсилювачем потужності, двосмугові сателіти, аналоговий 5.1 вхід і стереовхід, зручне управління на передній панелі (з підсвічуванням) сабвуфера і за допомогою пульта ДУ, що включає роздільне регулювання рівня загальної гучності, рівня гучності центрального і тилового каналів і рівня високих частот. Модель вирізняється також щілинними фазоінверторами, елегантними алюмінієвими лицьовими панелями сабвуфера і сателітів. MS-421 створить затишок домашнього кінотеатру в невеликому приміщенні.


Sven MS-421

Стереофонічні навушники-вкладиші GD-2600 мають поліпшену систему передачі звуку. В комплекті: знімні силиконові вкладиші – 2 пари, перехідник mini-jack 3,5 мм до mini-jack 2,5 мм, сумочка з карабіном для зберігання і перенесення навушників, подарункова упаковка.


Sven GD-2600

Особливістю компактного безпровідного комплекту клавіатура + миша Comfort 3535 Wireless Combo є сучасний тонкий дизайн, висока якість, економічне рішення, сумісність з Windows 98/ME/NT/2000/XP/Vista, безпровідна миша і зарядний пристрій (у комплекті), інтерфейс USB, 15 «гарячих» клавіш для Інтернету і Мультимедіа, клавіші для управління Skype і MSN. Клавіші з гумовими вставками дають змогу добитися чудового відчутного ефекту натискання клавіш. Дальність дії маніпулятора — 1-1,5 м.


Sven Comfort 3535 Wireless Combo

Високоточна лазерна технологія надає можливість ігровій лазерній миші RX-900 Laser Gaming працювати практично на будь-якій поверхні. Особливості: висока швидкість роботи (9600 кадрів за секунду), 6 + 3 клавіші, колесо прокрутки 4D, дві бічні програмовані кнопки для Інтернету, перемикач роздільної здатності 400/800/1600/2000 dpi, позолочений роз'єм USB, стильне різноколірне підсвічування маніпулятора і підсвічування ролика прокрутки залежно від поточного режиму dpi, кнопка вибору режиму роботи (Інтернет / гра 1 / гра 2), набір тягарців для настроювання ваги.


Sven RX-900 Laser Gaming


...
  всі  
test site