рус
укр
 

Новини

Компанія SVEN виступила одним із спонсорів щорічного, вже 12-го Всеукраїнського конкурсного рок-фестиваля молодих музикантів «Тарас Бульба-2009», фінальний конкурс якого відбувся 17-19 липня 2009 року в м. Дубно Рівненської області (детальніше див. тут). У завершальній частині фестивалю взяли участь кращі молоді українські рок-групи – переможці регіональних відбіркових конкурсів, які змагалися за право називатися кращою рок-групою України 2009 року. Перемога у фестивалі «Тарас Бульба» вважається досить престижною і часто стає стартовим майданчиком професійного зростання аматорських рок-колективів.


На фестивалі

Конкурс став значною подією в музичному житті країни. Він привернув увагу десятків тисяч аматорів рок-музики і професійних рок-музикантів зі всієї України. На гала-концерті 12-го фестивалю «Тарас Бульба-2009» виступили, окрім переможців — «Чар-зілля» (Гран-прі), «SЮR BАND» (І місце), «Гапочка» (ІІ місце) і «Галяк» (ІІІ місце), і гості фестивалю, серед яких були: групи «Незаймана Земля», «Кожному своє», «Папа Карло», «Бастард», «Аут край», «Трансформер», «Царське село», «Вій», «Полинове поле», «Анна», відомі рок-музиканти Степан Чумак, Сергій Шишкін, Сергій Чантурія. Конкурс продемонстрував зростаючу музичну майстерність більшості учасників, а також дедалі ширший діапазон використання новітньої професійної аудіотехніки та професійного устаткування.

Володарям Гран-прі фестивалю — групі «Чар-зілля» з Києва — було вручено головний приз від ТМ SVEN — комплект професійного звукопідсилювального обладнання.

Детальніше ознайомитися з матеріалами та найяскравішими сюжетами фестивалю, а також поділитися своїми враженнями про фестиваль ви можете на сайтах організаторів www.tarasbulba-fest.kiev.ua та www.ogo.ua/gallery, а також на сайтах www.rivne1.tv і www.radiosvoboda.org. Фоторепортаж з фестивалю можна подивитися тут.


...
  всі  
test site