рус
укр
 

Надійшли у продаж портативні акустичні системи

Асортимент продукції ТМ Sven поповнився новими портативними системами NEO, LOCO, KANGOO-1 і KANGOO-2. Ці системи здатні з успіхом озвучити робоче місце при підключенні до комп'ютера або ноутбука, а також стануть незамінними при використанні з MP3-плеєром, КПК або мобільним телефоном завдяки наявності внутрішнього джерела живлення.

Портативна акустична система NEO оснащена двома неодимовими динаміками, що забезпечує якісне звучання потужністю 4 Вт при мінімальних розмірах корпусу (дорівнює розмірам середнього мобільного телефону) і незначних витратах енергії батарейок. При максимальній гучності система працює до 12 годин від двох батарейок AAA. Передня панель захищена решіткою з нержавіючої сталі, система також комплектується захисним чохлом.


Sven NEO

Оригінальна портативна акустична система LOCO має Li-ion акумулятор, який дає можливість системі відтворювати звук в автономному режимі до трьох годин. Заряджання вмонтованої батареї триває дві години через порт USB. Завдяки спеціальній противазі в LOCO реалізована система «неваляшки» – на будь-якій поверхні колонка завжди повертається у вертикальне положення.


Sven LOCO

Сумочка з вмонтованою акустичною системою KANGOO-1 принесе масу задоволення під час прогулянки, на пляжі або просто в компанії друзів. Система працює від двох батарей AA, усередині сумочки зручно можуть розміститися MP3-плеєр, телефон, документи і навіть невеликий фотоапарат. Завдяки жорсткій конструкції сумочка є удароміцною, пиле- і водозахищеною. Носити сумочку можна на ремені або на рюкзаку за допомогою карабіна, який поставляється в комплекті.


Sven KANGOO-1

Сумочка з акустичною системою KANGOO-2 виготовлена з міцного та еластичного матеріалу, відрізняється від KANGOO-1 наявністю п'яти вшитих кишень і прилаштованого ремінця для носіння на плечі.


Sven KANGOO-2

Ще одна новинка – мультимедійна акустична система 2.0 DUET для ноутбуків – має вмонтовані аудіопідсилювач потужності і трансформаторне джерело живлення, аудіовхід для підключення до джерел звуку, роз'єм Ø 3,5 мм для підключення навушників. Інші особливості: регулятор гучності, індикатор живлення, матеріал корпусу – пластик.


Sven DUET


...
  всі  
test site