рус
укр
 

TM SVEN на Весняному кубку Ваулт

21-22 лютого в комп'ютерному клубі Vault www.vault.ua (м. Київ) відбувся Весняний кубок з комп'ютерних ігор Battlefield 2 і Dota Allstars. ТМ Sven стала генеральним спонсором цієї чудової події в світі геймерів, участь в якому взяли десятки команд зі всієї України. Призовий фонд змагань склали: кращі геймерські продукти TM Sven і грошові призи від мережі комп'ютерних клубів Vault (докладніше про час, умови і правила проведення змагань можна подивитися на сайтах www.garena.com і getinfight.com).


Навушники GD-9800

RX-900 Laser Gaming


Sven AF-11

Біля входу в клуб усіх зустрічав воїн Sven у повному бойовому екіпіруванні (див. на фото).

На стійці оператора на гостей чекали брелки, листівки, пакети та інші приємні атрибути від Sven.

Із самого ранку команди розігрівалися, пробуючи сили на нових картах.

Від незнання і зарозумілості, автор цих рядків і собі вирішив спробувати свої сили в Battlefield. І секунду опісля отримав віртуальну кулю в лоб. Завантажився ще раз, проте через секунд 15 історія з кулею повторилася. Зрозумівши, що мені нічого робити серед професіоналів, зайнявся корисною справою: фотографіями і начерками статті.

Деякі про-геймери тим часом насолоджувалися своєю перевагою над простими смертними, з посмішкою відправляючи початківців-аматорів на глядацькі трибуни.

Чвертьфінали, півфінали і матч за третє місце були яскравим, а фінал кубка – незабутнім. Команди грали віртуозно, демонструючи чудеса реакції, вправності та кмітливості.

Гравці Supermenoff і Bysinka влаштували справжній майстер-клас, безжально розправляючись зі своїми супротивниками.

Гора подарунків підігрівала інтерес гравців протягом всього змагання. Мультимедійна 2.0 акустика AF-11, ПРО-геймерська миша RX-900 Laser Gaming і Hi-Fi навушники GD-9800 стануть вірними супутниками переможців чемпіонату.

У непростій битві третє місце завоювала команда Rabbits (кролики). Кожен її учасник був нагороджений медаллю і акустичною системою Sven. Один з Кроликів виявився наймоторнішим і спробував понести із собою всю гору призів.

Друге місце заслужено зайняла команда Vault 15. Крім медалей і морального задоволення, кожен учасник цієї згуртованої команди отримав ультра-сучасну ігрову мишу RX-900 Laser Gaming.

А кубок, як і очікувалося, виграла Steel Balls Corporation. Назва цієї команди говорить сама за себе. У хлоп'ят виявилися дійсно… залізні нерви! Вся команда чітко йшла до наміченої мети, змітаючи одного за одним суперників. Злагодженій роботі цієї команди можна лише позаздрити. У підсумку – головний приз, геймерські вуха, золоті медалі і кубок отримали ці браві хлопці! Від щирого серця вітаємо переможців!

Після турніру команди-призери, перш ніж піти відпочивати напередодні майбутніх битв, сфотографувалися на пам'ять.

Призери:

1 місце – команда Steel Balls Corporation (скорочено S.B.Corp або *sBc*) у складі Supermenoff (капiтан ), Vault.inF, Bysinka, Optimist_UA, Viva_Albania.
2 місце – команда Vault-15 (vl*15) у складі 1. tramp(c), DR.DEM@N, Anarchist, R.Baggio, Yar1k.
3 місце – команда Rabbits у складі Overdoze [c], [RIVERA], JadgTiger.ua, Jazz(autobot), Kuzyajs.

ТМ Sven дякує всім співробітникам мережі комп'ютерних клубів Vault ( www.vault.ua). Особливо: Андрію, Кості, Євгену! Special thanks to Supermenoff! You are really best of the best!.

P.S. На сайті www.battlefield.com.ua можна знайти аматорські комікси! (див. battlefield.com.ua).

Матеріал підготував Микита Романов.

Продовження читайте тут


...
  всі  
test site