рус
укр
 

Представляємо новинку - домашній кінотеатр 3.1 Sven L3-40R

Ростуть потреби й можливості людей, тому технічний прогрес не стоїть на місці. Водночас переважна більшість сімей не можуть дозволити собі з фінансових міркуваннь не тільки придбати, наприклад, домашній 5.1 кінотеатр (не кажучи вже про формат 7.1!), а й встановити його, оскільки їх малометражні квартири геть позбавляють можливості насолодитися яскравим зображенням у поєднанні з повноцінним просторовим звуком. Тому пошуки компромісних рішень у цьому напрямі (втім, як і в інших напрямах) продовжуються - і, головне, рішення знаходять! Як, наприклад, 3.1 домашній кінотеатр.


L3-40R

Представляємо новинку - першу на українському ринку мультимедійну акустичну систему у форматі 3.1, або домашній кінотеатр 3.1 Sven L3-40R - результат плідної співпраці компанії SVEN з Greenwave Sound Lab, яка пропонує найсучасніші інноваційні рішення в розробці акустичних систем.

Домашній кінотеатр 3.1 Sven L3-40R складається з активного сабвуфера з вмонтованим підсилювачем потужності і звуковим процесором і трьох колонок в дерев'яному корпусі: двох фронтальних і однієї центральної. Система має повну сумісність з аудіовиходами звукової карти ПК, CD/VCD/DVD-програвачами та іншою побутовою аудіо/відео апаратурою. Така акустична система при підключенні до джерел 5.1-канального звуку за відсутності реальних тилових колонок здатна відтворювати 5.1-сигнал і створювати об'ємне звучання. Відбувається це за рахунок підмішування звукового сигналу віртуального тилового каналу у фронтальні колонки. Подібна гнучкість робить систему Sven L3-40R дуже зручною в малогабаритних, невеликих за об'ємом приміщеннях (див. схему розташування акустичних систем, яка пропонується), де немає фізичної можливості належним чином розмістити тилові колонки.

У комплекті з системою йде пульт дистанційного управління, за допомогою якого ви не тільки відрегулюєте загальну гучність і баси, а й окремо встановите рівень гучності для центрального і тилового (змішуваного з фронтальним) каналів. Тому L3-40R можна максимально просто підстроїти для проглядання динамічних (із звуковими ефектами) фільмів, озвучування комп'ютерних ігор або, наприклад, прослуховування класичної музики. Пара тридюймових широкосмугових динаміків у кожній з колонок і НЧ-динамік сабвуфера цілком упораються з передачею всього вказаного частотного діапазону (30 -18000 Гц), передача всіх звукових подій буде дуже достовірною. А оскільки колонки можна закріпити на стіні (на рівні голови слухача), ви без зайвого клопоту і витрат створите домашній міні-центр «занурення» у віртуальний світ. Та й з погляду хорошого позиціонування акустики колонки краще всього розташовувати на рівні вух слухача.

Крім того, Sven L3-40R - не тільки інноваційний прорив у виробництві акустики, а й найкраще бюджетне рішення, маючи на увазі співвідношення «ціна/якість».


...
  всі  
test site