рус
укр
 

Публікації в журналі «Мій комп'ютер»

У номерах за листопад (№№ 45, 46, 47 і 48) журналу «Мій комп'ютер» (детальніше див. тут) в традиційній рубриці «На вітрині» представлено навушники GD-950, GD-999, GD-007 MP і GD-007 CD, веб-камера GD-980 Web Pro, а також зовнішній кардрідер АС-115.

Автор відзначає безперечні переваги навушників – відмінне звучання, конструктивні зручності, максимальну чутність практично всього діапазону частот, оригінальну упаковку

Читачів журналу зацікавить новинка компанії SVEN – веб-камера GD-980 Web Pro. Технічно GD-980 Web Pro є достатньо просунутим пристроєм: максимальна оптична роздільна здатність 1280х1024 точки, до 30 кадрів за секунду при роздільній здатності 640х480, до 15 кадрів за секунду при максимальній роздільній здатності, доступні 16 відеоефектів і 10 видів рамок, а також така цікава функція, як автоматичне відстежування обличчя. Особливо зручно під час довгих розмов, оскільки сидіння в одній позі стомлює. Звичайно, сама по собі камера за вами пересуватися не буде, але при ручному «коригуванні» автовідстежування дуже спрощує життя завзятого відеочатера. Що стосується ергономіки, то й тут SVEN GD-980 нарікань не викликає: подвійна гнучка струбцина і кульовий шарнір дозволять розвернути камеру як завгодно.

Зовнішній кардрідер АС-115 підтримує всі сучасні формати карт пам'яті: CF, MD, SD, MMC, RS-MMC, SM, Хd, MS, MS PRO, MS Duo, MS PRO Duo. Пристрій гідний уваги, перш за все, користувачів мобільних пристроїв з флеш-накопичувачами. Постачається в оригінальній подарунковій упаковці.


...
  всі  
test site