рус
укр
 

Новини

Компанія SVEN підготувала відмінний сюрприз для прихильників комп'ютерних ігор. Нові геймерські навушники з мікрофоном AP-G886MV. Новинка вийшла цікавою: звук, оптимізований для професійного геймінгу, продумана конструкція, приваблива зовнішність – і все це за розумні гроші. Прекрасний привід оновити свій ігровий арсенал.


Геймерські навушники з мікрофоном AP-G886MV

Ігрові навушники SVEN AP-G886MV не підведуть у найскладніших бойових умовах. У них чути кожен шерех, а крім того, вони дають змогу точно зорієнтуватися на місцевості і визначити, де саме перебуває супротивник. Ворог не залишиться непоміченим, і ви дізнаєтеся про нього перший. На висоті у цієї моделі і реалістичність відтворення комп'ютерних спецефектів. Пассивна система шумоприглушення SVEN AP-G886MV гарантує надійний захист від сторонніх шумів.


Комплект кабелів AP-G886MV

Новинку оснащено висувним мікрофоном – з ним зручно підтримувати зв'язок з партнерами по команді.


Геймерські навушники з мікрофоном AP-G886MV

Кабель навушників має тканинне обплетення – завдяки йому він не скручується і отримує додатковий захист від пошкодження. 4-n роз'єм дає змогу підключати новинку до ігрових консолей. Крім того, цю модель укомплектовано перехідником для підключення до звичайного ПК.

Якісний звук, відсутність сторонніх перешкод, продумана ергономіка – чи про це мріє справжній геймер? У нас є ще одна гарна новина – ціна на цю модель по-справжньому вигідна і не ударить по кишені.

Великі амбушури SVEN AP-G886MV забезпечують надійну шумоізоляцію і комфортно охоплюють вушну раковину. Наголов'я навушників можна легко підлаштувати під себе, а м'яка вставка забезпечує високий рівень зручності під час тривалого використання. Невелика вага, якісні матеріали – в цій моделі кожну деталь підібрано так, щоб нічого не відволікало від гри.


Висувний мікрофон AP-G886MV

     Особливості:
     • Оптимізовані для професійного геймінгу
     • Навушники з пасивною системою шумоприглушення
     • Найвища якість звучання
     • Сумісні з різними Media-програвачами
     • Регулятор гучності на кабелі
     • Тканинне обплетення кабелю, що перешкоджає сплутуванню
     • Роз'єм 3,5 мм (4 pin) для мобільних пристроїв
     • Перехідник міні-джек 3.5 мм (4 pin) до міні-джек 2*3,5 мм (3 pin)
     • Комфортна посадка.


Упаковка AP-G886MV


...
  всі  
test site