рус
укр
 

Комплект ігрова клавіатура + миша SVEN GS-9400 – 2 в 1

Відомо, що наворочені клавіатури і миші для прогеймерів коштують великих грошей. Водночас початкуючих гравців і прихильників комп'ютерних ігор цілком влаштують базові рішення – недорогі, проте з необхідним мінімумом функцій, що полегшують гру. Саме таким за задумом розробників SVEN є комплект GS-9400, що складається з клавіатури та миші.


Комплект ігрова клавіатура + миша GS-9400

Клавіатура надає можливість повністю сконцентруватися на ігровому процесі, не відволікаючись на несуттєві дрібниці. Функція блокування клавіші Win унеможливлює переривання гри необережним натисненням. Для швидкого доступу до мультимедійних додатків та Інтернету клавіатуру оснащено 12 функціональними клавішами. Змінні кнопки для стратегічно важливих для гравця клавіш WASD і блоку стрілок входять до комплекту постачання.


Клавіатура

Перше підключення – і клавіатура розпочинає світитися. Розташована у нижньому ряду справа клавіша послідовно перемикає кольори (синій/червоний/фіолетовий), а також надає змогу зовсім вимкнути підсвічування. Поруч з нею клавіша Fn, за допомогою якої працюють додаткові можливості: можна регулювати звук, управляти медіаплеєром, запускати поштовик, браузер тощо. Одночасне натиснення клавіш Fn і F11 блокує клавішу Win, щоб ігри не вилітали при випадковому натисненні на неї.

Так само схожа на клавіатуру і оптична миша з роздільною здатністю 600/1000/1400/1600 dpi, з кнопками навігації «вперед» та «назад» і перемикачем режимів dpi.


Оптична миша

Клавіші і всю поверхню клавіатури та миші вкрито візерунком, що нагадує розряди блискавок у грозовому небі, що підсвічуються різними кольорами. Підсвічування рівномірне, його яскравість можна регулювати одночасними натисненнями клавіш Fn+PageUp і Fn+PageDown. За бажання підсвічування можна вимкнути – навіть без додаткових ефектів модель від SVEN має переконливий вигляд і налаштовує на перемогу.


Комплект GS-9400 без вмикання підсвічування

Комплект SVEN GS-9400 – оптимальний варіант для тих, хто вирішив розпочати своє знайомство із захоплюючим світом комп'ютерних ігор, але поки що не готовий переплачувати за надмірний функціонал.

     Особливості:
     • Змінюване підсвічування клавіатури і миші
     • Регулювання яскравості підсвічування і «дихаючий» режим
     • Класична повнорозмірна розкладка клавіатури
     • 12 Fn функцій швидкого доступу до додатків Мультимедіа та Інтернет
     • Оптична миша з роздільною здатністю 600/1000/1400/1600 dpi, з кнопками навігації «вперед» та «назад» і перемикачем режимів dpi
     • Інтерфейс USB
     • Покриття Soft Touch
     • Високоякісна мембрана
     • Блокування клавіші Win.


Комплект GS-9400 в упаковці


...
  всі  
test site