рус
укр
 

SVEN MC-10 – Hi-Fi система для меломанів

Компанія SVEN презентує одну з найочікуваніших своїх прем'єр – молодшу модель з нової топової серії Hi-Fi акустики 2.0 – MC-10, призначену для справжніх цінителів гарного звуку і сучасних технологій.


Двосмугова акустична система 2.0 MC-10

Комплектність MC-10

Це потужна двосмугова акустика у дерев’яному корпусі (MDF) з безпровідною / провідною передачею сигналу від різних джерел звуку. Вона уміє відтворювати також музичні композиції з USB-флешок і SD-карток. Завдяки технології Bluetooth її можна підключити до смартфона або планшета і програвати свій плей-лист у високій якості, не витрачаючи час на метушню з кабелями. Модель обладнано LCD-дисплеєм, вмонтованим FM-радіоприймачем, укомплектовано зручним пультом ДУ і роз’ємом для під’єднання навушників.


Панель управління

Пульт ДУ

Щонайширший частотний діапазон (45 – 27 000 Гц) нової акустичної системи SVEN MC-10 надає змогу отримати максимум задоволення від прослуховування музики найрізноманітніших жанрів. Модель має глибокий потужний бас завдяки двом портам фазоінвертора, виведеним на лицьову панель. Чудово відпрацьовані високі та середні частоти підкреслюють найтонші нюанси складних композицій. Для досягнення максимальної яскравості та деталізації високих частот акустику оснащено високоякісними ВЧ-динаміками. Тому класичний оркестр, вокал, хитромудрі джазові імпровізації, рок, електронна музика – усе це акустичній системі MC-10 до снаги.

Функціонал SVEN MC-10 нікого не залишить байдужим. У ній є практично усе, що вимагається від експлуатації хорошої акустики – зручний пульт управління, щоб перемикати музичні треки не встаючи з дивана, вмонтоване радіо, інформативний дисплей, можливість відтворення музики з SD-карток і USB flash, безпровідна передача звуку через Bluetooth – у цьому випадку ви зможете програвати музику зі свого смартфона або планшета, адже MC-10 підтримує стійкий зв'язок з мобільними пристроями на відстані до 10 метрів.

У інтер'єрі нова акустична система MC-10 має стильний і дорогий вигляд. Матова чорна передня панель, LCD-дисплей і зручні кнопки управління справляють дуже значне і солідне враження.

     Особливості:
     • Можливість підключення до різних джерел звуку
     • Безпровідна передача сигналу через Bluetooth
     • Високоякісні купольні ВЧ-динаміки
     • Вмонтований програвач аудіофайлів з USB flash і SD card пам'яті
     • Вмонтоване FM-радіо
     • Інформативний LCD-дисплей
     • Роз'єм для підключення навушників
     • Пульт дистанційного управління
     • Магнітне екранування
     • Матеріал корпусу колонок – дерево (MDF).


Упаковка MC-10


...
  всі  
test site