рус
укр
 

Cпеціалізований семінар з професійного акустичного та світлового устаткування ТМ Sven

5 листопада 2008 року

31 жовтня 2008 року в санаторному комплексі «Пуща Озерна» відбувся спеціалізований семінар, присвячений новинкам професійної серії акустичного та світлового устаткування ТМ Sven.


«Пуща Озерна»

У заході взяли участь представники операторів ринку професійного звуку і світла зі всієї України: Києва, Харкова, Одеси, Дніпропетровська, Львова, Севастополя, Трускавця, Запоріжжя та ін. міст. Регіональні представництва ТМ Sven (з Харкова, Одеси, Дніпропетровська, Львова) також узяли участь в обговоренні новинок продукції та надали всебічну підтримку в організації спеціалізованого семінару.


збільшити
(jpg, 169 КБ)

Захід відвідали журналісти професійних друкованих видань «ПРО» і «Технології Шоу», а також телеканалу MTV Україна.

Новинки продукції презентував менеджер ТМ Sven з професійної серії Васильєв Євген Георгійович.


збільшити
(jpg, 105 КБ)

Учасники заходу дістали можливість дізнатися все про новинки: лазерне і світлове устаткування, мікшерні пульти і підсилювачі, пристрої обробки звуку та ефектів, нову серію акустичних систем, а також побачити нові моделі у дії, протестувати їх і отримати відповіді на всі питання, що цікавлять їх.


збільшити
(jpg, 119 КБ)


збільшити
(jpg, 169 КБ)


збільшити
(jpg, 183 КБ)


збільшити
(jpg, 159 КБ)

Особливе захоплення в учасників семінару викликала демонстрація лазерного і світлового устаткування.


збільшити
(jpg, 153 КБ)


збільшити
(jpg, 155 КБ)


збільшити
(jpg, 182КБ)


збільшити
(jpg, 94 КБ)

Демонстрація акустичного, лазерного, світлового устаткування і дим-машин ТМ Sven проводилася також у рамках культурної програми – виступу Київської панк-рок групи STINX. Виступ цих чудових музикантів привніс у програму семінару бурю яскравих емоцій і божевільний драйв.


збільшити
(jpg, 93 КБ)

Тепла, дружня атмосфера, що встановилася серед більш, ніж 70 учасників семінару, перемістилася і на святковий банкет: колеги ділилися враженнями, обговорювали перспективи ринку, новинки продукції ТМ Sven і насолоджувалися культурною програмою.

Семінар завершився за північ і залишив у всіх приємні враження, адже не часто представляється чудова можливість дізнатися так багато про новинки, побачити їх на власні очі та обговорити їх з колегами зі всієї країни.

ТМ Sven виражає подяку Кульчитському Олександру, Подгурській Катерині (журнал «Технології шоу»); Присяжній Дарії (журнал «ПРО»); Алісі Кустовській (VJ Фідж), Ігорю Присяжному (телеканал MTV Україна).

Окрема подяка за всебічну підтримку і допомогу в проведенні семінару Логвиненку Денису (телеканал MTV) і групі STINX!

Підготували Микита Романов, Ольга Киценко


...
  всі  
test site