рус
укр
 

Сучасні безпровідні гарнітури AP-B350MV, AP-B450MV і AP-B470MV

Компанія SVEN презентує нові безпровідні Bluetooth-гарнітури – AP-B350MV, AP-B450MV і AP-B470MV. Першою ластівкою, як відомо, була модель AP-B770MV.

Широкий частотний діапазон новинок забезпечує відмінну якість відтворення музики будь-яких жанрів. Глибокий, багатий і насичений звук стереонавушників нових гарнітур сподобається справжнім меломанам.

Безпровідні гарнітури подарують вам повну свободу рухів. Завдяки вмонтованому Bluetooth-модулю вони здатні підтримувати стійкий зв'язок із смартфонами та планшетами на відстані до 10 м. А вмонтовані акумулятори гарнітур забезпечують до 10 годин безперервної роботи пристроїв без додаткового заряджання. Заряджаються ж AP-B350MV, AP-B450MV і AP-B470MV через універсальний кабель micro USB до USB від джерела живлення DC 5V.

Моделі укомплектовано також аудіокабелем 3,5 мм (3 pin). Це надає їм можливість працювати з розрядженим акумулятором як прості провідні навушники. Цей варіант можна вибрати і з метою економії заряду акумулятора або в разі, якщо джерело сигналу не підтримує безпровідне підключення.


Безпровідна Bluetooth-гарнітура AP-B470MV

Безпровідна Bluetooth-гарнітура з розширеним функціоналом AP-B470MV є флагманською моделлю нової лінійки. Вона оснащена FM-радіо, вмонтованим програвачем з micro SD-карт і може працювати як автономний пристрій для відтворення звуку. Основне управління винесено на ліву чашку (див. на фото нижче). Тут доступні: AUX-вхід, роз'єм micro USB, гніздо для мікрофона, кнопка перемикання режимів, трипозиційна кнопка перемикання треків і кнопка вмикання. З AP-B470MV брати із собою плеєр не обов'язково!


Управління на лівій чашці AP-B470MV

М'які зручні амбушури AP-B470MV мають приховані сучасні 40-міліметрові неодимові динаміки навушників. Нова гарнітура SVEN здатна якісно, чітко, до найдрібніших нюансів відтворювати усі деталі музичних творів будь-яких жанрів. Стрімкі, глибокі баси, тонке опрацювання верхніх частот, насичена, яскрава середина – AP-B470MV подарує вам усю повноту вражень від прослуховування навіть таких складних композицій, як класика і джаз.

     Особливості:
     • Безпровідна передача сигналу через Bluetooth 2.1
     • Можливість управління перемиканням треків
     • Функція прийняття виклику
     • Провідна / безпровідна передача аудіосигналу
     • Вмонтований програвач аудіофайлів з карток пам'яті micro SD
     • Вмонтоване FM-радіо.

Безпровідна Bluetooth-гарнітура AP-B350MV

Моделі AP-B350MV і AP-B450MV простіші і, звичайно ж, дешевші. Їх обладнано вмонтованим Bluetooth-модулем 4.0. Їхні м'які амбушури щільно охоплюють вушну раковину і забезпечують надійний захист від сторонніх шумів. Завдяки продуманій конструкції моделі дуже комфортні у використанні. AP-B350MV і AP-B450MV оснащено чутливим широко спрямованим вмонтованим мікрофоном, що забезпечує якісну передачу звуку під час мобільного спілкування. Елементи управління, як і в AP-B470MV, також розміщено на лівій чашці навушників. Мала вага і легка конструкція цих гарнітур не створюють проблем під час тривалого носіння і транспортування їх.


Безпровідна Bluetooth-гарнітура AP-B450MV

     Особливості AP-B350MV та AP-B450MV:
     • Безпровідна передача сигналу через 4.0
     • Можливість управління перемиканням треків
     • Функція прийняття виклику
     • Провідна / безпровідна передача аудіосигналу
     • Можливість одночасної експлуатації з двома мобільними телефонами.

У моделях AP-B450MV і AP-B470MV передбачено складання чашок, що спрощує їхнє транспортування.

AP-B450MV AP-B470MV
AP-B450MV AP-B470MV

Стильний і лаконічний дизайн презентованих гарнітур, сподіваємося, сподобається як жінкам, так і чоловікам.


...
  всі  
test site