рус
укр
 

Травневі новинки від ТМ SVEN

Весняне оновлення лінійки акустики ТМ SVEN продовжилося в цьому місяці трьома новими бюджетними моделями.

Більше не потрібно сушити голову над тим, як недорого озвучити домашній або офісний комп'ютер. Компанія SVEN презентує готове рішення – мультимедійні колонки початкового рівня SVEN 230, SVEN 235 і SVEN 280. Моделі легко справляться з поставленою задачею і не стануть тягарем навіть для найскромнішого бюджету. Зручність у використанні та строгий лаконічний дизайн, доречний в будь-якому оточенні, – основні переваги цих моделей! Регулювання гучності і вихід на навушники зроблять роботу на комп'ютері простішою й приємнішою. Представлені в лінійці мультимедійної акустики SVEN моделі – це просто знахідка для тих, хто хоче отримати всі найосновніші функції за мінімальні гроші!


SVEN 230

SVEN 235

SVEN 280

Окрім того, ми хочемо потішити Вас новими моделями навушників SEB-100 і SEB-250M і мікрофонів MK-150 і MK-200, новою моделю стабілізатора SVEN NEO R 850, новою моделю фільтра-подовжувача Optima PRO та абсолютно новою для компанії лінійкою продукції – кабелями HDMI і USB, про що ми уже повідомляли.

SVEN SEB-100 – це поєднання сучасного дизайну, доступної ціни та якості. Звук у моделі чіткий, детальний. Чорний та сріблястий кольори вигідно підкреслюють сучасний дизайн пристрою і додають моделі елегантності. Це функціональне і недороге рішення для тих, хто не може жити без музики жодної хвилини. Навушники оснащено роз'ємом mini-jack 3,5 мм, тому вони сумісні з більшістю сучасних моделей портативних програвачів і мультимедійних пристроїв. Якщо Вам захотілося послухати музику або подивитися відео в дорозі, вдома чи на роботі, досить просто підключити SEB-100 до плеєра.

Технічні характеристики випромінювачів (опір, частотний діапазон) забезпечують сумісність SVEN SEB-250M з більшістю портативних мультимедійних плеєрів і телефонів. SEB-250M – це чудова якість звучання і передачі звукової картини при прослуховуванні музики або перегляді відео. М'які силіконові амбушури гарантують високу шумоізоляцію слухача від зовнішніх джерел звуку. На кабелі розташована багатозадачна кнопка управління. За її допомогою в сучасних моделях телефонів і мультимедійних пристроїв (включаючи iPhone, iPod, iPad) можна перемикати треки, ставити на паузу відтворення музичного контенту, вимикати мікрофон під час телефонної розмови тощо. Для зручності кабель можна зафіксувати на одязі за допомогою кліпси. Використовуючи гарнітуру під час поїздок у транспорті чи піших прогулянок, Ви дуже швидко оціните її функціональність і простоту у використанні.


SVEN SEB-100

SVEN SEB-250M

Висока чутливість і ефективна ширина діаграми спрямованості мікрофонів MK-150 і MK-200 забезпечують якісний чіткий звук під час розмови. Обидві моделі чудово підходять для роботи вдома або в офісі. SVEN MK-150 має кліпсу, за допомогою якої мікрофон кріпиться на одяг (наприклад, краватку, відворот або кишеню піджака), а також знімне кріплення для фіксації моделі на столі або корпусі монітора. Мікрофонний капсуль SVEN MK-200 встановлено на стійкій ніжці. Регульований тримач дає можливість змінювати кут нахилу мікрофона і розташовувати його на комфортній для користувача відстані. За допомогою додаткового кріпильного елементу з комплекту SVEN MK-200 можна зафіксувати на корпусі монітора. Обидві моделі мають привабливу ціну, яка особливо сподобається школярам та студентам.


SVEN MK-150

SVEN MK-200

Сучасна електронна техніка мінімально оснащена необхідним запасом стійкості до нестабільних параметрів мережевої напруги, а постійна робота в умовах зниженої або підвищеної напруги значно скорочує ресурс будь-якої побутової електронної апаратури. Стабілізатор напруги SVEN NEO R 850 – один з моделей початкового рівня лінійки (AVR) Sven Power. Стабілізатор оснащено базовим набором захисних функцій, які задовольнять більшість користувачів. У тому числі: захист від підвищеної/зниженої напруги, захист від небезпечної високої напруги понад 280 В, захист від імпульсних перешкод.


SVEN NEO R 850

Мережевий фільтр SVEN Optima PRO надійно захистить офісне і домашнє обладнання: оргтехніку, комп'ютерну, аудіо-, відео- та побутову техніку. Optima PRO – це найкомпактніший восьмирозеточний мережевий фільтр на нашому ринку! При цьому його конструкція робить можливим безпечне та одночасне підключення декількох мережевих адаптерів. Універсальні розетки дають змогу підключати вилки європейського та вітчизняного стандартів. Optima PRO можна закріпити на стіні в будь-якому положенні, що важливо в умовах обмеженого простору. Ударотривкий корпус мережевого фільтра виконано в сірому кольорі з негорючого ABS-пластика.


SVEN Optima PRO


...
  всі  
test site