рус
укр
 

ТМ SVEN на Весняному кубку Ваулт (продовження)

Початок публікації див. тут

Турнір під назвою «Весняний кубок Ваулт» з комп'ютерної гри DotA Allstars (докладніше про саму гру можна прочитати тут ru.wikipedia.org/wiki/Dota_allstars) зібрав 31 команду зі всіх куточків України. Приємно було побачити знайомі обличчя, а ще приємніше – спостерігати за їх грою. «Скілл» українських дотерів продовжує вдосконалюватися, і такі чемпіонати – дуже корисна річ. Крім того, участь у таких змаганнях – гарна перевірка боєздатності будь-якої команди. Наскільки вправний ваш капітан? Наскільки продумано ви пікаєте героїв? Як щодо злагодженості? Що ви робите в критичні моменти – похмуро зливаєте або, зціпивши зуби, намагаєтеся витягнути вже, здавалося б, тисячу разів програну партію? Повірте, граючи по Інтернету ви ніколи не дізнаєтеся, на що ж здатна ваша команда.

За підтримки компанії SVEN і мережі клубів Ваулт призовий фонд чемпіонату став навіть дуже непоганим, а медіа-партнерство з боку журналу «Gameplay» (до речі, репортаж з чемпіонату буде опубліковано в наступному номері журналу) стало приємним доповненням до цього чудового весняного кубка.

Відсутність явного фаворита – команди DTS – привнесло в чемпіонат деяку нову нотку – нарешті з'явилася інтрига щодо того, хто ж займе перше місце в ПРО-лізі. Реальних претендентів на найвищу сходинку п'єдесталу було декілька – Dvijuha, SHD, HT, FEAR (exp), MyRevenge, kzhi – і кожен з них отримав своє місце в списку «сіяних». Груповий турнір налічував 6 груп, переможці яких виходили до сітки PRO, а команди, що посіли другі й треті місця, – до сітки SEMI-PRO. Версію карти залишили без змін – 6.59, але грали на версії «с», як на стабільнішій і позбавленій усіляких приколів на кшталт квестового боса і літаючих будівель.

Несподіванкою групового турніру стало непотрапляння до сітки PRO відомої київської команди FEAR (explosive), що поступилася своїм місцем ttwister, а також невдача kzhi, яку обійшли хлоп'ята з GZ (Чернігів). Глядачам запам'яталися, хоча вони й не пройшли до основної сітки турніру, команда Five (Миколаїв/Херсон), що витрачала на кожного із суперників (окрім GZ) не більше 30 хвилин, і сильна команда Inferno, що програла тільки одному з фаворитів – MyRevenge.

Ігри «на виліт» почалися без несподіванок. Хіба що пощастило GZ і SHD, що отримали фрівін (тобто вихід до півфіналу без гри). MyRevenge і HT виявилися набагато сильнішими за київські команди Dvijuha і ttwister, а в півфіналі здолали щасливчиків з GZ і SHD. Причому гра між HT і SHD виявилася більш-менш рівною, проте, узявши «екзотичний» пік, команда HT надалі довела гру до перемоги.

Отже, фінал: HT def MyRevenge. Як кажуть у Мексиці, «не по Хуану сомбреро». MyRevenge грали круто, але цього виявилося недостатньо для того, щоб здолати одвічних фаворитів VCL. Харків'яни з HT були сильніші, перш за все, в командній грі. У MyRevenge хороший індивідуальний скілл, але цій команді, на загальну думку, не вистачає яскравого лідера, який би координував дії партнерів упродовж всієї гри.

Результати ігор сітки PRO:

1/4:
MyRevenge def Dvijuha
GZ def bot 1
SHD def bot 2
ttwister lose HT

1/2:
MyRevenge def GZ
SHD lose HT

Фінал:
HT def MyRevenge

Матч за третє місце:
GZ def SHD

Переможці PRO:

1 місце – HT – 1000 грн. + Мультимедійна акустика Sven MS-330.

2 місце – MyRevenge – 700 грн. + Навушники GD-9600.

3 місце – GZ – 500 грн. + Миші RX-900 Laser Gaming.


Як і в основній сітці, так і в сітці SEMI-PRO матчі пройшли в безкомпромісній боротьбі за кубковою системою (див. результати – переможців виділено жирним шрифтом):

Результати ігор сітки Semi-PRO:

1/8:
Kpi def Famous men
kzhi lose Exp
Five def WWKF
eS<3 lose CONS
Barada Gaming def bot 1
NtoD def bot 2
Inferno def bot 3
TiG def bot 4

1/4:
Barada Gaming def NtoD
Inferno def TiG
Exp def Kpi
Five def CONS

1/2:
Exp def Five
Barada Gaming lose Inferno

Фінал:
Inferno def Exp

Матч за третє місце:
FIVE def Barada Gaming

Переможці Semi-PRO:
1 місце – Inferno – 500 грн. + Миші RX-900 Laser Gaming.

2 місце – FEAR (Explosive) – 300 грн. + Мультимедійна акустика Sven AF-11 Limited Edition.

3 місце – FIVE – 300 грн.

Детальніше про перипетії і підсумки змагань читайте тут


...
  всі  
test site