рус
укр
 

Відбулася підсумкова партнерська конференція «SVEN Podium»

12 лютого 2009 року

6 лютого 2009 року в київському клубі «Хамелеон» відбулася 4-а підсумкова партнерська конференція «SVEN Podium». У конференції взяли участь представники партнерів ТМ SVEN, керівники представництв і менеджери головного офісу компанії, ЗМІ – всього близько 130 осіб. Сама назва конференції, «SVEN Podium», знаменна. Адже саме на подіумі під час показу формується образ ринку на найближчий час, вперше демонструються новинки, що в майбутньому стануть хітами продажів. ТМ Sven, безумовно будучи законодавцем мод у своєму сегменті і розробляючи дедалі більш технічно просунуті моделі техніки, задає тон всьому ринку мультимедіа та аксесуарів.

Генеральний директор ТОВ «Свен Центр» А.Н. Калмичков, підвівши підсумки минулого року, відзначив хорошу роботу представництв, а потім перейшов до перспектив 2009 року. Не зважаючи на ситуацію, що склалася на світовому ринку, керівництво ТМ Sven налаштоване оптимістично. Не опускати руки, а шукати шляхи виходу зі становища, що склалося, – так коротко можна охарактеризувати загальний настрій у компанії.

Далі естафету позитивного настрою підхопив Андрій Лукашов, керівник компанії Greenwave SoundLab – генерального партнера SVEN в розробці нових продуктів, – який розповів про найновіші розробки і перспективні технології. Він пообіцяв дивувати, як і раніше, новинками і новими розробками не лише акустичних систем, а й силових пристроїв – найперспективнішим напрямом у даний момент.

Потім виступили іноземні партнери Greenwave SoundLab: Сергій Талаш (на фото зліва), директор компанії Vers (www.topdevice.ru), яка представляє в Росії ТМ TopDevice, і начальник відділу закупівель ТОВ «Конструктив Комп'ютерс» – представника ТМ High Power в Білорусі – Андрій Федотов (на фото справа). Вони змалювали ситуацію відповідно на російському і білоруському ринках і подякували за успішну співпрацю компанії Greenwave SoundLab.

Директор по маркетингу ТМ Sven Микита Романов, підбиваючи підсумки 2008 року з маркетингової діяльності, особливу увагу приділив практичним методам роботи в умовах економічної кризи. Далі він підбив підсумки всеукраїнської акції «Sven 8 x 8», призовий фонд якої склали поїздки в екзотичні та теплі країни, РК-телевізори, відеокамери, фотоапарати, MP3-плеєри, стільникові телефони…

Керівники представництв компанії SVEN (Одеського – Віталій Охріменко, Дніпропетровського – Дмитро Олійник, Харківського – Сергій Лістратенко, Львівського – Олександр Мішин) провели нагородження переможців акції «Sven 8 x 8». Головні призи дісталися компаніям «Мікротрон» (м. Запоріжжя), «Рома» (м. Запоріжжя), «Нікс» (м. Донецьк), «Пінфок» (м. Павлоград), «Алгрі» (м. Одеса), «Гігабайт» (м. Сімферополь), «Неолоджік» (м. Одеса), «Інтех» (м. Одеса), «Стек-комп'ютер» (м. Львів), «Медіа-Вест» (м. Львів), «Пріоритет» (м. Львів), DC-Link (м. Харків), CMT (м. Харків) і Legion (м. Харків). (Про це можна прочитати також тут: www.ht.ua)

Під час перерв кожен міг насолодиться відмінною музикою і демонстрацією професійного звукотехнічного і світлотехнічного устаткування. Цей напрям Sven PRO активно розвивається, займаючи свою нішу на ринку. Якість світлових і лазерних пристроїв у реальній інсталяції (нічний клуб) оцінили всі партнери ТМ SVEN.

Після демонстрації професійного устаткування менеджер по продукту Sven Євген Васильєв вручив сертифікати авторизованого дилера серії PRO ТМ SVEN новим партнерам.

Під час конференції партнери змогли не лише ознайомитися з новинками продукції, а й протестувати їх. Особливий інтерес у відвідувачів викликали нові акустичні системи, силові пристрої і комп'ютерні аксесуари.

Блок по презентації акустичних систем провів Микита Романов. Учасникам конференції були представлені лідери продажів 2008 року і зразки найновіших моделей портативної акустики, вперше показані модернізовані акустичні системи серії BF (див. на фото).

Провідний продакт-менеджер Олександр Куленцов (на фото вище) презентував нові моделі клавіатур, маніпуляторів і навушників, наочно продемонстрував, як змінилися за останній час дизайн, привабливість і функціональність пристроїв. Наприклад, підсвічування клавіш з регулюванням її інтенсивності для зручності роботи при недостатньому освітленні (клавіатури Comfort 4800EL/4900EL), елементи оформлення під дерево (мармур, карбон – в Comfort 4100/4300/4700 і мишах RX-900 Laser Gaming/RX-4300 Laser), «теплі навушники» GD-Winter та ін.


Comfort 4800EL


Comfort 4900EL


RX-4300 Laser


GD-Winter

Учасників семінару зацікавили також нові веб-камери серії ІС (див. на фото).


Bеб-камери серії ІС

Потім О. Куленцов представив нову лінійку однофазних і трифазних сервопривідних стабілізаторів.


Cтабілізатори

Презентація супроводжувалася наочною демонстрацією їх роботи і проведенням дослідів в стилі Тесли.

За допомогою співробітників мережі комп'ютерних клубів VAULT (www.vault.ua) – партнера ТМ Sven – прямо в клубі була зібрана справжня ігрова зона з 10 сучасних ігрових ПК. Всі комп'ютерні місця були оснащені комп'ютерними аксесуарами (мишками, клавіатурами і гарнітурами) ТМ Sven. Учасники конференції змогли гідно оцінити новинки під час презентації популярної комп'ютерної гри S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (www.gsc-game.com), що розроблена компанією GSC. Олег Яворський, директор по маркетингу і рекламі компанії GSC, пояснивши основні особливості цієї гри, запропонував провести змагання серед учасників конференції, що викликало схвалення і бурю позитивних емоцій у всіх присутніх.

Чемпіонат пройшов на «ура», від охочих пограти в нову версію Сталкера і протестувати техніку Sven в бою, не було відбою.

Творці гри вручили приз кожному учасникові турніру – подарунковий набір гри S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (див. www.gsc-game.com).

Після чемпіонату розпочалася неофіційна частина конференції. Учасники конференції нарешті могли розслабитися після напруженого дня, пограти в боулінг і поспілкуватися в неформальній обстановці.

ТМ Sven висловлює подяку всім учасникам конференції.

Окрема подяка за допомогу в організації конференції – Євгену Вегері, Кості Коротенку, Андрію Герасимишину, всім співробітникам мережі комп'ютерних клубів VAULT www.vault.ua!

Особлива подяка Олегу Яворському www.gsc-game.com. Обіцяємо продовжувати грати в усі ігри, випущені компанією GSC!

Керівництво компанії дякує також Микиті Романову, Ользі Мезко та іншим співробітникам компанії SVEN, які взяли безпосередню участь в успішній організації та проведенні конференції!


...
  всі  
test site