рус
укр
 

Навушники SVEN AP-B550MV – світло і музика, стильно і привабливо

Компанія SVEN презентує нові Bluetooth-навушники зі світлодіодним підсвічуванням – AP-B550MV. Стильна зовнішність, чутливий мікрофон, ємний акумулятор, відсутність зайвих кабелів – новинка від SVEN стане незамінним аксесуаром для прихильників музики і спілкування.


Bluetooth-навушники зі світлодіодним підсвічування AP-B550MV

Завдяки вмонтованому Bluetooth-модулю 4.1, безпровідна гарнітура зі світлодіодним підсвічуванням AP-B550MV здатна підтримувати стійкий зв'язок із смартфонами або планшетами на відстані до 10 метрів. Вмонтований акумулятор гарнітури забезпечує до 18 годин безперервної роботи.


Комплектність навушників AP-B550MV

Новинка підтримує і звичний провідний режим. Навушники укомплектовано аудіокабелем з міні-джеком Ø 3,5 мм (3 pin) – їх можна підключити до будь-яких відтворюючих пристроїв і продовжити прослуховування улюблених композицій, якщо гарнітура розрядиться у непідходящу мить. Модель має функції управління гучністю і перемиканням треків. Якщо акумулятор все ж розрядиться, навушники можна під'єднати до мобільного пристрою традиційним способом. У провідному режимі будуть доступні і музика, і функції гарнітури – на кабелі пристрою чутливий мікрофон.


Дужка Bluetooth-навушників AP-B550MV

Великі амбушури навушників добре охоплюють вушну раковину і захищають її від сторонніх шумів. Модель зручно сидить на голові. Якщо це необхідно, наголов'я AP-B550MV можна легко налаштувати під себе. Амбушури прикрашено світлодіодним підсвічуванням – навушники мають стильний і привабливий вигляд.

     Особливості:
     • Безпровідна передача сигналу через Bluetooth 4.1
     • Можливість управління перемиканням треків
     • Функція прийняття виклику
     • Провідна / безпровідна передача аудіосигналу
     • Управління рівнем гучності під час прослуховування музики
     • Великі амбушури забезпечують відмінну звукоізоляцію
     • Радіус дії Bluetooth – до 10 метрів
     • Тривалість роботи від акумулятора – до 18 годин.


Упаковка AP-B550MV


...
  всі  
test site