рус
укр
 

Модель SVEN SPS-615 отримала нагороду «BEST OF THE YEAR 2016. Акустичні системи» від журналу PC Magazine/RE

Вибираючи переможця в категорії «Побутові і комп'ютерні акустичні системи», ми виходили з міркувань найбільшої універсальності звукового рішення у поєднанні з відносною доступністю.


Акустична система 2.0 з Bluetooth SVEN SPS-615

І зупинили вибір на багатофункціональній двосмуговій акустичній системі класу 2.0 SVEN SPS-615, однаково придатній як для домашніх розваг, так і для роботи. Можливості SPS-615 з відтворення музичних композицій з найрізноманітніших носіїв воістину великі.

Система з ВЧ-випромінювачами високої якості передбачає пряме підключення USB-накопичувачів і SD-карток пам'яті, а вмонтований адаптер Bluetooth забезпечує готовністьSVEN SPS-615 до роботи в якості дистанційного пристрою відтворення для мобільних терміналів.

Регулювати параметри звучання з комфортом і легкістю надає змогу пульт дистанційного управління з комплекту, а стандартне аудіогніздо для підключення навушників дає можливість насолоджуватися високоякісним звуком у режимі приватності, не турбуючи оточення.

Передню панель корпусу SVEN SPS-615 виготовлено у чорному глянсовому дизайні, тому вона може вписатися буквально у будь-який інтер'єр, класичний чи сучасний.


...
  всі  
test site