рус
укр
 

Надійний захисник – настінний стабілізатор AVR SLIM-2000 LCD

Серію настінних стабілізаторів SVEN AVR SLIM LCD поповнила потужна новинка. Побутовий настінний стабілізатор напруги у білому металевому корпусі AVR SLIM-2000 LCD – відмінне рішення для мереж з нестабільним рівнем електропостачання.


Hастінний стабілізатор напруги AVR SLIM-2000 LCD

Модель SVEN AVR SLIM-2000 LCD стала логічним продовженням успішної серії настінних стабілізаторів для будинку. Попередні моделі – AVR SLIM-500 LCD та AVR SLIM-1000 LCD з номінальною потужністю 400 і 800 Вт – доповнилися потужнішою новинкою на 1200 Вт.

Новий стабілізатор забезпечує надійний захист підключеного обладнання і здійснює його безпечне підключення/відключення під час збоїв електропостачання. Основне завдання AVR SLIM-2000 LCD – забезпечення побутових електроприладів стабілізованою напругою в умовах відхилення напруги однофазної електромережі нижче або вище за допустиме значення. Розширений діапазон вхідної напруги (~140 – 260 ± 3% В) надає можливість забезпечувати електропостачання пристроїв-споживачів навіть в умовах критичного стану енергопостачання.

Новинка від SVEN стане незамінним помічником в приватному заміському будинку або квартирі. AVR SLIM-2000 LCD подарує вам упевненість у найскладніших ситуаціях.

Завдяки використанню мікропроцесора в електронній схемі стабілізатора AVR SLIM-2000 LCD забезпечує підвищену точність стабілізації вихідної напруги, захист від підвищеної/зниженої напруги мережі.

Стабілізатор має функцію приглушення високочастотних та імпульсних перешкод, а також захист від перевантаження і короткого замикання. Інформативний дисплей на передній панелі моделі відображає важливі параметри роботи стабілізатора – за його допомогою можна контролювати поточні значення вхідної/вихідної напруги. Модель має функцію «ПАУЗА» з регульованою затримкою подання електроживлення (впродовж 6 або 180 сек) після його поновлення. Крім того, автотрансформатор SVEN AVR SLIM-2000 LCD оснащено вмонтованим тепловим захистом.


Права бічна панель AVR SLIM-2000 LCD

Практичний і міцний корпус нового стабілізатора від SVEN виготовлено з металу. Завдяки привабливому сучасному дизайну AVR SLIM-2000 LCD прекрасно вписується в інтер'єр – він буде на своєму місці не лише в технічному приміщенні, а й у безпосередній близькості від підключених пристроїв. Головним плюсом моделі є можливість настінного кріплення.

     Особливості:
     • Мікропроцесорне управління
     • Підвищена точність стабілізації вихідної напруги
     • Захист пристроїв-споживачів від підвищеної і зниженої напруги у мережі, від високочастотних та імпульсних перешкод
     • Захист стабілізатора від перевантаження і короткого замикання
     • Тепловий захист автотрансформатора
     • Функція «Пауза» для затримки подачі електроживлення (протягом 6 або 180 сек) після його відновлення
     • Цифровий індикатор вхідної/вихідної напруги на лицьовій панелі
     • Тонкий металевий корпус з можливістю фіксації на стіні.


Упаковка AVR SLIM-2000 LCD


...
  всі  
test site