рус
укр
 

Потужна Hi-Fi стереосистема SVEN MC-20

Компанія SVEN оголошує про надходження у продаж потужної Hi-Fi акустичної системи 2.0 MC-20. У цій моделі розробникам SVEN вдалося втілити мрію меломана про професійний звук і багатий функціонал за доступні гроші.


Hi-Fi акустична система MC-20

Акустична система MC-20 упевнено справляється з музичними композиціями будь-якої складності. Завдяки щонайширшому частотному діапазону вона здатна повною мірою розкрити усі нюанси твору. Нижня межа частотного діапазону складає усього 40 Гц!

Завдяки виведеним вперед двом портам фазоінвертора баси цієї акустичної системи звучать по-справжньому глибоко. Крім того, два порти фазоінвертора збільшують підсумкову площу перерізу, що дає змогу мінімізувати струминні шуми. Детальне опрацювання високих і середніх частот забезпечує природність, чіткість і достовірність звучання. Опера, струнні чи духові партії, суворий і гучний рок, витіюваті джазові композиції або клубна музика – SVEN MC-20 може все. Окрім якості відтворення ця акустика 2.0 може похвалитися завидною потужністю в 90 Вт – відмінний вибір для поціновувачів гучних вечірок.


Передні панелі MC-20

Задні панелі MC-20

Як видно на фото вище, стереоколонки MC-20 виготовлено у класичному дизайні. Водночас MC-20 справляє враження солідного і дорогого придбання – передня панель акустики з чорною матовою обробкою, зручні кнопки управління, LCD-дисплей – усе як звичайно, але зі смаком – і нічого зайвого.


Панель управління MC-20

У комплект постачання, крім власне колонок, входять стереофонічний кабель 2 RCA до 3,5 мм з перехідником 3,5 мм до 2 RCA (щоб можна було підключатися до будь-яких джерел звуку), оптичний кабель, акустичний кабель для підключення пасивної колонки до активної, провідна антена для FM-приймача і пульт управління з батарейками. Само собою, є також інструкція користувача і гарантійний талон.

Технічне оснащення і функціонал SVEN MC-20 не можуть не вражати – високоякісні купольні ВЧ-динаміки, солідні дерев'яні корпуси – необхідні атрибути гарної акустики. Крім інформативного дисплею, система оснащена вмонтованим FM-радіо, слотом для SD-карток і роз'ємом для USB-flash, зручним багатофункціональним пультом дистанційного управління – саме йому доступний повний функціонал. За його допомогою можна робити все те ж саме, що й з кнопками панелі управління плюс міняти тембральні налаштування, активувати режим Loud, виконувати скидання налаштувань тощо.


Пульт управління MC-20

Модель може стати відмінним помічником в озвучуванні фільмів – завдяки оптичному входу її можна підключати практично до усіх моделей сучасних телевізорів і отримувати чистий звук без перешкод. А ще SVEN MC-20 має функцію безпровідної передачі звуку через Bluetooth – у цьому випадку ви зможете програвати музику зі свого смартфона чи планшета, водночас акустика буде підтримувати стійкий зв'язок з мобільним пристроєм на відстані до 10 метрів.

     Особливості:
     • Можливість підключення до різних джерел звуку
     • Безпровідна передача сигналу через Bluetooth
     • Високоякісні купольні ВЧ-динаміки
     • Вмонтований програвач аудіофайлів з USB flash і SD card пам'
     • Вмонтоване FM-радіо
     • Роз'єм для підключення навушників
     • Пульт дистанційного управління
     • Магнітне екранування
     • Матеріал корпусу колонок – дерево (MDF).


Упаковка MC-20


...
  всі  
test site