рус
укр
 

Навушники SVEN AP-860M – якість у деталях

Компанія SVEN презентує нові мультимедійні стереонавушники з мікрофоном – AP-860M. Зручна, доступна модель з продуманою ергономікою та якісним звуком – оптимальний вибір для тих, хто цінує гарні речі за вигідною ціною.


Cтереонавушники з мікрофоном AP-860M

Конструкцію моделі SVEN AP-860M продумано до найдрібніших деталей і розраховано на тих користувачів, хто любить носити навушники тривалий час. Регульоване наголов’я надає змогу легко підлаштувати навушники під себе. Завдяки м’якій і приємній на дотик обробці навушники дуже комфортно сидять на голові і ніде не давлять. Великі амбушури AP-860M добре охоплюють вушну раковину і забезпечують надійний захист від сторонніх звуків – з цією моделлю на шумних вулицях ви чутимете лише улюблену музику.


Cтереонавушники з мікрофоном AP-860M

Інженери SVEN потурбувалися не лише про зручність користувачів. Адже навушники – це, передусім, якість звуку, і тут новинка не підвела – музика в них звучить чітко й яскраво. Чутливий мікрофон, розташований на кабелі, забезпечує відмінну якість зв'язку в режимі гарнітури – ваш співрозмовник відмінно розчує кожне ваше слово.

Навушники SVEN AP-860M оснащено 4 pin-роз’ємом для підключення мобільних пристроїв. А якісний кабель у тканинному обплетенні не сплутується і має підвищену зносостійкість.

     Особливості:
     • Стереофонічні навушники з мікрофоном
     • Роз’єм 3,5 мм (4 pin) для мобільних пристроїв
     • Мікрофон на кабелі
     • Комфортна посадка на голові.


Упаковка AP-860M


...
  всі  
test site