рус
укр
 

SVEN AP-U988MV – кращий подарунок досвідченому геймеру

Компанія SVEN презентує одну з найочікуваніших новинок року, що минає, – навушники AP-U988MV для професійних геймерів! Модель поєднує у собі чудовий звук та яскравий дизайн – справжню мрію ігромана.


Ігрові стереонавушники з мікрофоном AP-U988MV

Напористий, яскравий, об'ємний і реалістичний звук 7.1 навушників AP-U988MV забезпечує повний ефект присутності у грі. Ви зможете не лише відчути повною мірою усю потужність комп'ютерних спецефектів, а ще й розчути найтихіший шерех, з точністю визначивши його напрям – супротивник не залишиться непоміченим. SVEN AP-U988MV дарують упевненість у найскладніших ігрових ситуаціях.


Стереонавушники AP-U988MV

Новинка має зовнішність, що по-справжньому запам'ятовується. Якісний пластик з покриттям Soft Touch приємно тримати в руках. Родзинкою моделі є динамічне підсвічування чашок навушників – вони переливаються 7 різними кольорами.

Нові геймерські навушники від SVEN мають великі зручні амбушури і оснащені пасивною системою шумоприглушування – надійний захист від сторонніх звуків надає змогу повністю зосередитися на грі. AP-U988MV – пристрій з детально продуманою ергономікою. Модель ніде не давить і дуже комфортно сидить на голові – розробники зробили усе можливе, щоб з нею було зручно навіть під час тривалого безперервного використання.

Зносостійкий кабель навушників має тканинне обплетення і не заплутується. Модель прослужить довго навіть при активному її використанні!

Встановлювати драйвери для роботи гарнітури не потрібно (Plug&Play), проте у комплекті є додаткове ПЗ для розширення функціоналу гарнітури. Після встановлення ПЗ стануть доступними додаткові функції. Щоб увімкнути їх, натисніть правою кнопкою на зображення динаміка чи мікрофона. У налаштуваннях ви можете змінити мову інтерфейсу і міру прозорості вікна інтерфейсу. Коли гарнітура підключена, на панелі завдань ОС Windows відображається логотип програми – при натисненні на нього правою кнопкою відобразиться контекстне меню.


Диск з ПЗ у комплекті

Новинка вже надійшла у продаж. Скористайтеся можливістю порадувати друга-геймера на Новий рік!

     Особливості:
     • Об'ємне звучання 7.1
     • Оптимізовані для професійного геймінгу
     • Навушники з пасивною системою шумоприглушування
     • Найвища якість звучання
     • Регулятор гучності на кабелі
     • Тканинне обплетення кабелю, що перешкоджає заплутуванню
     • Pоз’єм USB
     • ПЗ у комплекті
     • Комфортна посадка.


Упаковка AP-U988MV


...
  всі  
test site